dilluns, d’abril 30, 2007

No faig pont

No, no he fet pont perquè tenia molta feina... entre altres coses urgents, dijous he de fer una xerrada que no tenia gens preparada! Sort que mira, com que sempre expliquem el mateix pots reciclar d'aquí i d'allà i en poca estona tenir una idea general del que serà. A veure com anirà...!

A més, el cap de setmana l'hem passat a casa, perquè l'Esteve tenia mooooolta feina (allò que deia l'altre dia de l'esforç...), o sigui que si demà el temps ho permet ja no hi haurà qui ens aturi i anirem a la muntanya peti qui peti! Encara quan tornem, si és aviat, l'Esteve em provarà de convèncer d'anar a Barcelona a la manifestació del May-Day...

1 de maig JAAAA???!!?? com vola el temps.

Actualització: mecagunlou.

3 comentaris:

  1. 1 de maig a les 17h... plaça universitat.... ???

    com passa el temps!

    ResponElimina
  2. Els meus senders coneguts ón limitats, així que diria que aquesta foto sembla de camí cap al noufonts (o noucreus). Is it possible? ;)

    Jo tampoc he marxat enlloc, per feina... de la uni! Segons com, m'ha de fer sentir recomfortada, no? (ditxosos aquells que tenen les oportunitats a l'abast...).

    On aneu??

    Petons

    ResponElimina
  3. Vist el temps, a cap lloc, però sí, si volguéssim fer pont en aquest pont, aniríem camí del Noufonts i Noucreus (la divisió cap a l'un o l'altre és passat el pont).

    Bravo per l'elena!

    ResponElimina