dijous, de març 26, 2009

No era això (II) "Reflexions.."

A voltes, quan parlo amb els companys, amics i saludats de temes de política, sempre solem ser la diada on van a parar tots els dards els cops aquells que hem decidit militar i treballar des de la política institucional per canviar les coses. Som els culpable de tot, de tots els mals... i fins i tot dels dels nostres companys temporals de viatja.
El que si esta clar, es que el meu compromís, el meu treball sempre va amb la linear de la transformació del model de societat, econòmic i polític actual que no comparteixo. Ocupar el poder, per ocupar el poder no es la meva manera d'entendre la política, ni la meva finalitat, fins i tot no ho és pactar amb aquells que la seva estratègia sigui la de ocupar per que manin ells i no aquells però que tot segueixi igual... això si amb una capa de pintura ben verda i vermella.

Aquesta primera reflexió la faig, la faig per que el proper dijous aniré a manifestar-me amb els estudiants, els ciutadans, amb la gent que sortir el carrer per mostra el rebuig a la reprensió policia desmesurada i inacceptable que han portat a terme el cos dels mossos d'esquadra en aquest últims dies. No entra en el meu cap que dins del model de societat i de país que vull i pel qual treballo i estic compromès existeixin comportaments reprensió, violents,etc.. dels cosso policials . No ho acceptava avanç, no segueixo fent ara i no ho faré mai. El terrorisme d'estat és inacceptable, vingui del estat que vingui.

I ja no vull entrar a valorar que hagués passat si el conseller d'interior fos d'ERC... crec que estarien demanar la supressió de les competències en seguretat... expulsar ERC del govern, que ERC es immadura, i no ser quantes coses més... però esta clar que quan les coses es fan malament des de l'eco dels socialistes aquí no dimiteix ningú, aquí no hi han responsabilitats...

Això si, animo a tothom a anar a la manifestació i dir prou a la repressió policial!


i dissabte 28 a 17:30 de març tots i totes a la mani... estem vivint un Març calent, tan pel temps com per que sembla que cada cop s'he alçant més punys a l'aire!

1 comentari:

  1. em va fer il·lusió veure't per allí: salutacions rubinenques!

    ResponElimina