dimarts, de novembre 10, 2009

Castells ultima parada: 8 de Novembre Castelldefels

Els castellers de Castelldefels sempre estirem la temporada fins al nostre festa major d'hivern, la primera setmana de desembre. L'ultima actuació fora de casa va ser el diumenge 8 de novembre al barri de Poble sec de Barcelona.
El proper 8 de desembre a les 12:30h tancarem la temporada a la nostre plaça, una temporada difícil que ha posat de manifest la dificultat de fer castells (i cultura catalana en general) a la nostre ciutat..
Peró també queda clar que tot i les dificultats a Castelldefels hi ha una colla castellera i l'Agrupació de cultura popular de Castelldefels, que aquest any ha fet 27 anys, 27 anys fent cultura i mantenint vives les tradicions amb l'esforç i compromís de tots i totes els que durant aquest anys hem format part.
Ara els Castellers de Castelldefels, volem anar més lluny, volem creixa i recupera la colla en tota la seva dimensió i tornar a ser colla de 7 la propera temporada. Així que pot ser un bon moment per encara la propera temporada, fer una bona actuació l'any vinent. Espero que tornem a somiar com varem fer-ho en l'ultima festa major d'hivern i per això hem començat una campanya per animar a tothom a unir-se els "grocs" de Castelldefels per poder descarregar algun castell de set el proper 8 de desembre a la nostre plaça.







Assaig especial Festa major d'hivern:
27 de Novembre 21:00h
4 de Desembre 21:00h
Local d'Assaig Av. lluís companys nº6, el costat del Col·legi Can Roca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada