diumenge, de novembre 22, 2009

tampoc els malves...

Diumenge cap a la diada castellera dels minyons de Terrassa, ultima gran diada de la temporada i més aquest any quan la colla dels minyons havia anunciat el 3d10fm, 5d9f, 2d9fm i P8fm a més de poder tenir l'oportunitat de veure el primer castell de la temporada de 9 dels Castellers de Sants... Moltes al·licients per anar cap a Terrassa en un dia que s'aixecava gris. També un bona sortida amb part de la família dels grocs de Castelldefels de cara a motivar la colla per la nostre ultima diada el proper 8 de Desembre a Castelldefels.

Tot apunt per i3d10fm de Minyons.

Folre de i3d10fm Minyons.

i amunt..

entrada de sisens..

Dosos i aixecadora apunt per pujar.

..dosos a sisens..

aixecadora i...

entrada de l'anxaneta..

intent de 3d10fm de Minyons

intent de 3d10fm de Minyons

Es un Castells impressionat, que vist a plaça, en directe encara impressionar molt més. Per mi era le primer cop que veia en directa aquest "mostre" dels castells... i esperem que la temporada vinent amb concurs de Tarragona a l'octubre puguem gaudir de més d'un!

La catedral 5d8 de Castellers de Sants.
i2d9fm Minyons.

i2d9fm Minyons.

4d8a Castellers de Barcelona

3d9f de Minyons.

3d9f Castellers de Sants.

3d8 Castellers de Barcelona.
4d9f de Minyons.

2d8f Castellers de Sants.

2d8fc Castellers de Barcelona.

2d8fc Castellers de Barcelona.

5d8 (en quarta ronda?) Minyons

P7c Castellers de Barcelona.

P7c Castellers de Barcelona

Una Bona diada pels castellers de Sants amb la seva millor actuació de la Historia de la colla i tot i les caigudes de la 2d8 i el P7 de Barcelona una gran actuació, un bonic duel entre les colles de la capital del principat que esperem que la propera temporada encara continuïn així!

1 comentari:

  1. Segon aniversari de Marisabel Dimissió ja, www.antella.tk. Des de un xicotet racó del nostre estimat País Valencià demanem justícia i dignitat. Ajuda'ns a difondre el nostre projecte.

    www.antella.tk

    ResponElimina