dijous, de novembre 26, 2009

Espai natural del delta del Llobregat: Cal tet - Ca l'Arana

Avui visita a una de les zones que conformen l'Espai natural del Delta del Llobregat que mai havia visitat. La Zona més propera el Prat i en la desembocadura del riu. un indret a cavall del port i l'aeroport que encara fa més surrealista que en aquest espai hi haguí la diversitat de fauna que hi ha. Un passeig pels seus camins, casetes de guaita i observar poques però diverses especies d'aus. Algunes que no conec el nom.. així si algú em pot ajudar... També cal dir que avui no he tingut prou sort amb les fotos i l'hora tampoc i el sol d'estiu no acompanyaven... Doncs ja sabeu un altre lloc allà el mig per passar un bon matí..

Corb marí gros.
Martinet.
Martinet.

Martinet i fredeluga*
fredeluga*
Bernat pescaire, corb marí gros i el fons crec que era una oca (no portava els binocles)

Corb Marí gros.
Corb Marí gros.
cabusset*


estornells vulgars*
estornells vulgars*

* Gracies a Lorenisca per la seva col·laboració amb el noms dels ocells que jo no sàvia.

2 comentaris:

  1. Hola! Soc Lorena, la Montse Comas, de l'Agrupació Cultural, em va comentar que tenies alguns ocells que no havies identificat, i com a mi m'agrada el tema pajareril, doncs he pensat que et puc ajudar. La foto que posa martinet i?, és una fredeluga (Vanellus vanellus), que és el bitxo que surt a la següent foto. La següent foto (molt bona, eh?) és d'un cabusset ( Tachybaptus ruficollis), i les dues següents d'estornells vulgars (Sturnus vulgaris). L veritat és que tens fotos molt bones!!!!
    Una abraçada!
    Lorena

    ResponElimina
  2. ep, Moltes Gràcies per la teva col·laboració! ara ja ser a qui puc demanar ajuda quan fotografii algun "pajaraco" que no surt a la meva "petita" guia... de veritat moltes Gràcies per la teva ajuda, els teus comentaris i la visita el meu blog.

    ResponElimina