dijous, de gener 23, 2014

Lanzarote V 28/12/2013 (Montaña roja i Montaña Negra, Monumento al campesino, a la recerca de hubara pel “el Jable” , Jardin de los cactus, Arrecife)

I l'ultim dia per l'illa amb alguns deures a fer i poc temps! Decidim aixecar-nos aviat i fer una excursió pels volcans que tenim més aprop de casa i que no havíem trobat el moment per fer-ho. El dia és un pel gris però, tot i alguna petita gota, ens posem a caminar per anar a pujar un parell de volcans que estén un junt l'altre, “La montaña roja i montaña negra”. Una bonica excursió per un zona plena de roques de totes els colors i amb grans formacions de bombes i de roques volcàniques.


Després de la reunió fem una visita al monument al caperol i abans d'anar cap al Jardí de “los cactus” fem un incursió per la zona del “el Jable” amb cotxe per unes pistes en mig de petites dunes que ens fan encallar el cotxe un parell de cops al més estil Dakar. Això si, no veiem cap Hubara però ens ho passem be tot i algun moment de nervis treien sorra de sota el cotxe. Seguim cap “el Jardin de los cactus” un jardí integrat dins del paratge natural que ocupa i on es pot contemplar un gran ventall de cactus de tot el mon a més a més d'un gran moli i amb poc temps marxem cap Arrecife per fer una visita llampec a la part més antiga i dinar vora el port per tornar cap a l'aeroport.
































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada