dimecres, de febrer 12, 2014

Volta per Bellver de Cerdanya (Font de l'Ingla)

Diumenge ens aixequem a Bellver de Cerdanya, després de descansar i dormir com feia temps que no fèiem! Això si, amb la panxa ben contenta després de sopar un bon trinxat de la Cerdanya casolà que ens fan l'Alba i el Cèsar.
Aprofitem el matí per fer una excursió per la Vall d'Ingla, la primera intenció és pujar fins al refugi. Sortim des de Bellver de Cerdanya en direcció al poble de Talló, passem pel petit poble de Talló i des d'aquí enfilem la pista de sorra amb marques de GR que puja cap la Vall d'Ingla. Sense deixar la pista principal passem per la petita ermita de Sant Sermi de Coborriu.
El camí no te pèrdua ja que segueix sempre la pista. Mig quilometre després de l'ermita ens trobem neu al camí, que tot i deixar-nos caminar, fa molest el passeig. La vall poc a poc es converteix en un petit congost. La pista puja poc a poc sense gaire desnivell i després de fer sis quilometres arribem fins a la Font de l'Ingla on hi ha una zona d'esbarjo amb taules i barbacoes. També hi ha una parell de masies que segons el mapa son: "L'Ingla de Baix". Aquí decidim tornar pel mateix camí fins a casa i deixar per un altre dia pujar al refugi.
Una bona matinal per estira les cames els peus del Cadi per la vessant de la Cerdanya.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada