dijous, de febrer 16, 2006

Dissabte tots i totes el carrer a Barcelona.


“A la mani de proper dissabte també cal anar, el més important es fer visible que un part important de la ciutadania esta preocupada i volem molt més, cal anar també a la manifestació del proper dissabte, encara que no estem totalment d’acord i nosaltres desitgem molt més, jo aniré” Això es el que deia un noia propera a l’esquerre independentista revolucionaria al passat dissabte a la mani pel dret a l’autodeterminació.

Desprès de veurà com la CUP (Candidatura Unitari Popular) s’ha desmarcat de la mani per la manipulació, en demostra fins on arriba més els poders mediatics i fàctics en el qual han caigut de quatre grapes els representats polítics de l’esquerra independentista... i que tant han criticat sempre. Els país no es construeix des de la divisió, des de l’automarginitat, considero que amb aquestes actituds mai es podrà construir un veritable contrapoder popular revolucionari d’esquerres i socialista.
Aquesta manifestació es en favor el dret a decidir, en favor de que som una nació. Ni a favor d’un estatut ni encontre de cap pacte. La manifestació es va convocar des de la societat civil constituïda en plataforma molt avanç del pacte +/ZP. Jo no aniré aquesta manifestació com a militant de cap partit, sinó com a cuitada que somia i lluitar pels drets social i polítics del meu petit país.

Jo només os dic:
Els independentistes revolucionaris: siguem oberts i unim forces per arribar a la primera estació, que ens reconegui el dret a decidir el nostre futur: que això vol dir el dret a l’autodeterminació.
Els nacionalistes de veritat: sumem esforços i no deixem d’anar per por a ser manipulats, es una manifestació en favor del país. (seria genial que ningú portes cap sigles, només milers de estelades i senyeres.)
A la gent d’esquerres i ecologista de veritat: per la justícia social i en defensa de les classes populars, el territori.
A la ciutadania passiva: per ells mateixos.
Els estrangers: per solidaritat internacional.
Els immigrants: pels seus drets, per la ’integració plena.
A Tots i totes: per dignitat nacional, per construir un país una mica mes just, que esdevingui una societat justa, solidaria i lliure... per que tenim el dret a decidir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada