dimecres, de juliol 12, 2006

Palestina: Fins quan...?

Fins quan continuarà l'estat d'israel castigant la població civil innocent?

No puc entendre res, no puc... hi ha guerres que son permeses, silenciades per complicitat i per por.
Uns son terroristes i els altres no. Hi ha qui reprimeix, mata, destrueix els drets humans, construeix murs i no passa res... hi ha qui fa una guerra encoberta per eliminar un poble i cap organització internacional diu res, cap estat alça la veu. Aixo si, hi ha qui guanya unes eleccions democràticament i tothom demana garanties, la criminalitzar un govern i li demana que aturi totes les "hostilitats".. però hi ha qui mata població civil i vulnera el dret internacional i aquí no passa res.... la població civil segueix morin, plorant i la comunitat internacional s’ho mira i no fa res. Dia a dia creix el numero de persones, nens, avis que moren per atacs d’estat d’Israel i pocs alçant la veu. Per quan un embargament internacional a un estat que practica la guerra i vulnera els drets humans?
No poc entendre res de res i menys aquesta GUERRA i que tots i totes callem...
Avui soc encara més amic del poble Palestí i de la seva causa i avui encara trobo més justificada la seva lluita! M’entristeix que ningú aturi els peus a l’estat d’Israel que ataca d’una forma tan desmesurada persones humanes i que sembla que l’únic que persegueix és eliminar un poble, com els nazis ho van intentar fer amb els jueus.
No hem après res de res d’aquell temps de foscor? Fins quan el silenci d’Europa? Fins quan l’abandó internacional? Quantes persones hauran de morir?

solidaritat internacional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada