divendres, de setembre 28, 2007

Segueix cremant la corona...


Ara des del sindicat de la SEPC s'ha organitzat un acte de solidaritat amb l'últim jove que ha anat a declarar a l'audiència nacional pel tema de la crema de les fotografies del Rei. Un jove militant de l'esquerra independentista revolucionaria i estudiant de física (que n'aprenguin tots els meus amics i amigues físics)
Sembla que els jutges, la fiscalia... estan intentant apagar el foc llançant més benzina. I això està creant més anti-monàrquics i posant a debat la raó de ser de la monarquia espanyola.
Peró clar també hi ha "tertulians", "intel·lectuals", "opinadors" que critiquen les accions amb l'únic argument que són utilitzades per una part de la dreta i els seus mitjans per desestabilitzar la monarquia i això no fa cap favor a l'independentisme, ni a la causa republicana.... Quan temps més haurem de seguir demanant perdó per ser Catalans?, per ser independentistes? Per declarar-nos anti-monarquics?
Tot el meu suport! i com vaig dir en algun post anterior,(Fent servir una mítica frase que portava un company de classe del FP punk a la seva xupa i canviant església per corona):
L'única Corona que m'il·lumina és aquella que crema!
Video de l'acció de la SEPC a La facultat de Física

3 comentaris:

  1. Injúries a la corona, delicte. Per qué, és clar, el rei i la seva colla no són persones com nosaltres, són una mena de semidéus intocables...

    ...ai...

    Benvinguts, un cop més, al segle XIV.

    ResponElimina
  2. Esteve! SEPC, no CEPC! A veure si algú se t'ofendrà... ;)

    una abraçada!!


    tenim un sopar pendent amb els dos...quan digueu!!

    ResponElimina
  3. OSTRES si!! encara cremara al bloc!
    jeje

    ep, sopar ja triguem!

    ResponElimina