dilluns, d’octubre 29, 2007

caminem...

Avui m'ha arribat per correu l'enquesta que publicava el Periodico el passat 26 d'octubre on una de les dades mes rellevants és el creixement de l'independentisme a Catalunya que el situa el 18.5%. això vol dir que poc a poc hi ha mes gent que comença a veure la independència com la solució els problemes quotidianes i no tan quotidianes que ens envoltant. Que en el fons és per això pel que serveix la independència per poder decidir nosaltres mateixos com fem les coses i desfem, com gestionem els nostres diners, les nostres infraestructures, els nostres problemes, etc...
Estar clar que queda molt camí per recórrer i moltes batalles per guanyar i també per perdre, però crec que anem pel bon camí... que hi ha futur pel projecte independentista.
Això si, cal seguir treballant i lluitant.

2 comentaris:

  1. Desde luego, si el PP ganara las elecciones generales, lo tendríais mucho más fácil. Creo que hasta yo pediría asilo político en Catalunya. Mira, buena idea, creo que empezaré a aprender Catalán ya mismo para cuando llegue el momento. Bon dia desde Madrid ;)

    ResponElimina