diumenge, de setembre 07, 2008

11 de setembre: cap a la unitat.

El proper 11 de setembre tenim l'oportunitat d'avançar cap a la unitat, cap a la unitat d'aquells que apostem per la independència com a únic camí cap aconseguir un país lliure i socialment just.
Crec que cada cop quedar més clar que la voluntat de l'estat espanyol és seguir sotmeten a Catalunya a l'espoli fiscal. Espoli que poc a poc esta ofegant la nostre ciutadania i posant en perill el prim fil que sosté l'estat del benestar. Catalunya, i amb això no parlo d'un govern o d'un altre, si no dels catalans i catalanes, estem patint un manca important dels serveis públics, dels serveis que ha de donar un governa a la seva gent, degut a la manca de finançament, per la manca de recursos que pateix la Generalitat... i això passaria amb qualsevol govern... Sanitat, educació, serveis socials, etc... no parlem de grans debats, si no del dia a dia del pais.
Catalunya a crescut, i ha crescut molt hi han 1.000.000 més de targetes sanitàries, això vol dir un milió més d'usuaris de la seguretat social que ja anava prou mancada de recursos, hi ha un milió més de persones que viatgen amunt i avall per poder-se guanyar la vida fent servir els transports públics... hi ha mil ejemplers de la vida quotidina que demostran el poc interes del govern de l'estat espanyol a invertit en catalunya... aqui tot ho tenen fet i dins de la ments grises dels governants son concients que els catalans els poden maltractar, perque en el fons mai es plantaran...
No estem parlant de voler més, si no de voler allò que ens pertoca com a ciutadans d'un país... un país que veu que és rentable la situació d'espoli, perquè els espoliats cada cop viuen pitjor i ningú es capaç de donar el cop sobre la taula, ningú aixeca la veu, tothom anestesiat i ara diuen que perplexes...
Per mi cada cop tinc més clar que la unica sortida per poder construir un societat justa i lliure es la independència, vivim un situació dificil i que no es donar en cap regio de cap pais eurupeu, hauriam de començar a despertar i adonar-nos que no en sort gens en conte pertanya a un pais, estar sota la tutela d'un govern que no ens estima i que ens maltracta... algu seguiri invertint en un negoci que li provoques perdues i una manca de recursus per subsitir i alimentar a la seva familia?
Doncs es un bon moment per seguir alçant la veu i per fer una cridar a assistir a la manifestació del 11 de setembre a es 17h a la plaça Urquinaona. Tots i totes per un futur més just i lliure! i com deia el poeta:

Posem-nos dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

1 comentari:

  1. LLuita armada per la llibertat del poble català..
    T.LL

    salut company! //*//

    ResponElimina