dimarts, de setembre 30, 2008

Pic de Tristaina 2878m (II)

Doncs aquí va l'excursió del diumenge... Sortim dissabte, desprès de guanyar la batalla a la mandra i la batalla televisiva del partit de Espanyol-Barça i de les motos del diumenge... però sort que varem guanyar la mandra que últimament ens encadenava massa a casa... Dormim a l'aparcament de l'estació d'esquí de Ordino-Arcalis. Ens aixequem aviat i cap a l'aparcament superior de l'estació. Aparquem el costat d'un cartell amb mapes i agafem el camí que puja el llacs de tristaina. Cal anar seguint el GR i el punts grocs. El camí esta molt fresat i es molt fàcil de seguir, arribem el primer llac i agafem el camí de la dreta (indicacions).. anem pujant deixant els llacs sempre la nostre esquerra i poc a poc apareix davant nostre el cim del tristaina. Arribem a un pla on tornar a estar indicat amb plafons el camí cap el coll o el cim, deixem el Gr i seguim els punts grocs per agafar la pala central del pic. Aquí el camí puja, fins arribar a una zona de roca, fàcil, però molt guapa. Ràpidament ens afilem a la cresta i arribem el cim amb unes vistes impressionants... Avui veiem l'Aneto, la pica d'Estats, etc... Baixem pel mateix lloc. Una bona excursió de diumenge per les muntanyes d'Andorra.

Punt de Sortida
Pont a l'entrada del primer llac.
Pala central del cim, amb els llacs de Tristaina el fons de la vall.
Zona de roca final.
Zona de roca final.
Vistes de de la cresta de la part Francesa.
A la cresta cap el cim.
Cresta apunt del cim.
Cim de Tristaina 2878m
Camins d'aigua...


3 comentaris:

 1. què és aquesta versió mini quatribarrada??

  on és la senyera que dueu sempre??

  ResponElimina
 2. i akesta mini estelada??? xDDDD  podieu portar l'estelada de la plaça del dia de la diada xDDD aquella es veuria més!


  salut i castells!

  dossus castefa...

  ResponElimina
 3. ep, l'encaregada de la senyera es va oblidar de portar-la... i varem decidir fer-la amb el buf de l'estelada... pero la senyera es a casa...

  ResponElimina