dilluns, de novembre 02, 2009

La lluna plena de Novembre.

Avui corria per Castelldefels a ultima hora del capvespre i entre els núvols intentava sortir la lluna. la lluna plena d'avui de les ultimes llunes plenes de l'any, nomes queda'n 2 i d'aquestes la ultima lluna serà la primera de l'any 2010... Així que afegeixo una lluna més a la meva petita col·lecció de llunes que tinc a la finestra, algun dia ens aproparem més i ho farem a més qualitat... fins la propera lluna plena!



4 comentaris:

  1. Sí, aquell dia jo, la noia de la lluna, corria per Castelldefels. Des d'aquell moment ja sabia que algú m'estava espiant i entrant a la meva vida privada.

    Parlant la gent s'entén, i no cal anar creant blogs, enviar e-mials falsos o remenar facebooks perquè una persona aprengui. Amb les paraules, una persona ja es dóna compte que va per camins equivocats. No cal fer tot això perquè se'n doni compte, no cal enganyar-li i fer veure que ningú sap res i més si aquesta persona és intuïtiva i té ull i, és més, no cal tractar-la com si es tractés d'un infant, ja que aquesta persona, per ella mateixa, ja fa anys que ha madurat, massa aviat ha madurat, després del que ha hagut de patir.

    ResponElimina
  2. ei! no entec res... no ser qui ets i de que va tot aixo... Broma, una equivocació... Parlant la gent s'enten el meu correu: estevesebastia@gmail.com

    ResponElimina
  3. No no cal contactar amb tu, gràcies. No anava per a tu aquest comentari.Anava per algus bloggers adherits al teu blog.

    gràcies

    ResponElimina
  4. Ja deia jo que no havia fet res d'això... D'acord... doncs res, tots els comentaris son ben benvinguts en aquesta finestra... (Clar dins dels límits del respecta a tots i totes)

    ResponElimina