dimecres, de novembre 23, 2005

“No a un mediterrani del capital i la guerra, alternatives a Barcelona+10”


Aquest Cap de setmana tenim a BCN els gran “líders polítics” de la mediterrània... Sí, aquelles que sota les directrius dels poder fàctics cada dia més ens portant cap un mon més neoliberal, amb més precarietat, que cada dia ens retallen més drets individuals i col·lectius, que es salten els drets humans, alçant tanques, oprimit i abandonen els pobles pobres... aquells que construeixen la mediterrània del capital i la guerra.
Com és sempre habitual els moviments socials s’autorganitzant per demostra que hi ha alguns i algunes que ens declarem dissidents d’aquesta mediterrània política. Per això animo a tots i totes a participar activament els les jornades que durant aquest dies es faran a BCN, els debats, manifestacions, concentracions, bicicletades... a plantar cara el capital i la guerra des la construcció de l’alternativa real.
Poder molts i moltes penseu que això no serveix per res, però si cada dia som més cada dia estarem més a prop d’aconseguir-ho i algun dia canviar tot això!

Apa canya el capital, canya el seu ordre mundial!

Adjunto la plana web on hi ha el manifest de la campanya unitària “No a un mediterrani del capital i la guerra, alternatives a Barcelona+10”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada