dijous, de desembre 01, 2005

Un dos?!? Pero si no me sabía nada!

Inmersió en la vida del centre, en diuen. (Pels que s'afegeixen: torno a parlar del CAP...)
En comptes de ser centres d'ensenyament superior, o instituts de batxillerat, ara són centres d'educació secundària. Ara ho entenc tot. Hi ha un rètol gegant a la porta i jo hi era cega un dia i un altre. En comptes de ser formadors, transmissors de coneixement, els professors d'institut són educadors, integradors, i un llarg etc. Perquè tenen nens de 16, 17, 18 anys que encara estan fent l'ESO (és OOOObligatòria) i no en tenen cap ganes. A la mateixa aula que nens que tenen moltes ganes i aptituds per aprendre. Consti que no jutjo ni uns ni altres! Però hi haurà nens que es desviuen per aprendre el moviment rectilini uniformement accelerat i altres que no.
Avui en una classe de problemes de MRUA a quart d'ESO, dues nenes s'explicaven que una ja havia trobat la informació per a la matrícula del mòdul de formació de maquillatge (sí, profe, equis subcero... yo qué me sé!) que tant els interessa. En quan la profe ha repartit els examens, al final de la classe, la que ja tenia la informació del mòdul exclama contenta: "Un dos?!? Pero si no me sabía nada!"
El problema és que la profe és una llicenciada en Química, i no té ni idea (si no ho ha adquirit amb l'experiència) de com ensenyar-li que el MRUA també serveix per al maquillatge, i en general, per a la vida moderna...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada