divendres, de desembre 23, 2005

Bones Festes


Aquí a la finestra de bon temps passarem de posar boix grèvol i ninots de neu, i tampoc hem penjat el mitjó per si el tio gros de la barba es passa per aquí. En plan reivindicatiu, de part de la Clara, una representació del pessebre.
Com que en gran part ens atabala l'aglomeració de gent, l'afany de consumir, les llumetes al carrer, els anuncis de colònia de la tele i els "artistes" que fa mesos que no mouen el cul i que només treuen discos per Nadal, si poden ser recopilatoris molt millor... doncs en part no tenim massa ganes de celebrar aquestes festes.
Però per altra banda hi ha el recolliment familiar, la ilusió de fer un regal, els tiberis a casa la mama, mary poppins a la tele, i les vacances, els amics enyorats que tornen (Aleix, Raquel, Xavi...)... de manera que no deixa d'envair-nos una certa il·lusió de passar aquests dies amb molta alegria i de desitjar-vos a tots que també sigui així.
Nosaltres serem uns dies fora, de manera que deixem la finestra oberta (això sempre) però segurament poc actualitzada. Serem a París des de Sant Esteve fins Cap d'Any. Potser ens veiem a http://leavingtheshire.blogspot.com
Fins ben aviat, bones festes i bones vacances!

1 comentari:

  1. Si cliqueu sobre la foto podreu veure on és el rei que falta... quina feinada que té, el pobre!
    Bon Nadal a tothom!

    ResponElimina