dimecres, de desembre 21, 2005

2005... l’any que no tindrem nou estatut. I el 2006?

Madrid, reunions i més reunions, tots amb totes i totes juntes. Ara sí, ara no, ara contra proposta els diaris, filtracions a la radio, si tindrem nou estatut per sant Esteve (el meu sant per si algú s’oblidava!!), per cap d’any... ja parlarem del 2006...
Però tant difícil és??? si el 90% del partits catalans estaven d’acord?
Però no s’adonen els polítics que tenim la força de la raó? Que si els polítics catalans diuen que no juguem aquest joc, el joc s’acaba i és tira pel dret! (que és el que fa temps hauríem d’haver fet) Que no quedar clar que amb espanya no anem en lloc? Que no ens adonem que no es cap mena de rabieta de nen que es fa gran, si no que ens hem fet grans i no tenim llibertat per decidir i menys encara diners per construir un estat del benestar?
Del tot surrealisme aquest “Estat”, com s’entén, que la sucursal del PSOE va recolzar una proposta d’estatut, i ara ells mateixos la retallant, que no tornin a enganyar els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el seu lema de: si guanya ZP, guanya Catalunya es del tot fals!. No son els vots, majoritàriament, del PSc els que va fer president a ZP?. No es ERC i CIU qui tenen la clau de Madrid? No hi ha un 90% dels parlamentaris catalans que han dit: Sí aquest estatut?
Doncs plantem cara de una .... vagada! I deixem de plorar i abaixar el cap. Tenim una classe política avergonyida, acomplexada sense ganes de ser valent i plantar-se i dir les coses pel seu nom. Si volem veritablement un canvi, siguem coherents i deixem d’aferrar-nos els càrrecs i els cotxes oficials, caminem a pas valent.
Desprès ens demanaran que sortim el carrer quan ells ho vulguin......que vigilin que la pèrdua de la il·lusió pot fer quedar molts a casa! I aquells que somiem anar més enllà no ens demanin combregar amb rodes de molí.

Amb Espanya no anem a cap lloc i menys amb aquesta colla que s’anomenen “socialistes” si us plau una mica de serietat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada