dijous, de desembre 01, 2005

Crispació política, el malestar dels sectors econòmic...


Ara resulta que els poder econòmics del país fa mesos que estan molt nerviosos, estatut, crispació política amb Madrid, COPE... son indicadors que empitjoren l’economia.
Sectors com el del cava semblar que estiguin apunt de tancar, les grans empreses s’estan anat el cap a “piq(u)e”... impressionant! Els sectors empresarials que ara obren la boca son aquelles sectors més reaccionaris, la burgesia català que pertanyen aquella espècie de “Catalans/es” amb aquell complexa d’anar pel món amb el cap abaixat, no sigui que molestem els nostres veïns de Madrid. Sí, els mateixos que no han mogut un dit mai per etiquetar els seus productes en Català, per potenciar amb els seus productes Catalunya. Son les grans empreses les que han alçat la veu, però no ho han fet contra el boicot, tot el contrari han alçat al veu contra els polítics catalans fent-los responsables de tot plegat!. Quina mena de sector empresarial son aquest? Quin son els interessos que defensant? Son aquells que han explotat els pagesos del Penedès pagant una misèria pel raïms, son aquells que conviden els neofeixistes a brinda amb ells, son aquells explotadors... esteu demostrant qui sou! Si us plau deixeu de plora!
Per un altre banda, avui el mati sentint la radio, diuen que Repsol ha manifestat que la crispació política pot ser negativa per l’economia... i jo em pregunto: i el preu de la benzina no desestabilitza l’economia? I els seus beneficis desorbitats? i la destrucció de molts poblats de sud-americà per la seva empresa? i la precarietat que es promouen per aquelles terres, la destrucció del medi ambient que ells provocant?

Reflexionem i no ens deixem contaminar per qui provoca la misèria, l’explotació, la pèrdua de poder econòmic de la societat, la precarietat, son ells, el capitalisme agressiu que intentar buscar excuses per amagar la realitat de cap on portant la societat només per ser cada dia més rics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada