dimecres, de juliol 04, 2012

Flama de Canigó 2012, un sol poble!

I ja fan 26 anys de flama a Castelldefels. el dia 23 de juny tornàvem a portar la flama del Canigó a Castelldefels amb l'Agrupament Escolta Grimpamons, que aquest any també celebren els 30 anys d'escoltisme a la ciutat. L'escoltisme a sigut una part important de mantenir viva la flama de la ma de l'Agrupació de cultura popular de Castelldefels any rera any en fet possible que a Castelldefels es mantingues viva la flama.
Així que el dia 23 cap a Esplugues amb Bicicleta per anar a buscar la flama que els companys i companyes de l'Espluga viva havien anat a recollir el cim del Canigó i que ells reparteixen a la resta d pobles de la comarca. Recollim la Flama i cap Castelldefels on allà ens reben alguns del Llops i Raiers de l’Agrupament amb les seves mares.
Tots amb bici fem el recorregut pel poble fins arribar a la plaça de l’ església on allà ens espera'n els diables i del drac de l’ACPC i d’aquí cap a la muntanyeta on llegim el manifest encenem la foguera i repartim la coca i el cava. Un any més de Flama del Canigó a Castelldefels, un any més de mantenir viva la Flama dels Països Catalans i que ens recordar que tot i els atacs, tot i les traves, tot i les sentencies, som un sol poble de nord a sud, d’est o oest!






1 comentari:

  1. Tant de bo continui sempre la flama encesa!

    Llàstima no haver poder estat aquest any...el proper segur, i espero sense cap incident!

    PETONS!

    ResponElimina