dilluns, de setembre 10, 2012

Marxem cap a la Independència!

Marxem! #11s2012
Demà manifestació a Barcelona, demà diada nacional, Barcelona serà la capital de la llibertat. Sempre l'11 de Setembre és un dia important, un dia on sortim els carrers per reivindicar el dret del poble de Catalunya a ser lliures. un estat dins del mon!
Aquest any i gràcies a la força de la societat civil, a la gent de ANC hem aconseguit fer del proper dia 11, un dia clau cap la llibertat. Podem trobar tots els "peros" possibles, podem trobar tot els matisos però demà és un dia per mostra unitat del poble de Catalunya que ha perdut la por i que ha deixat de somiar per posar-se a caminar!
Demà trenquem les cadenes, trenquem amb la por! No fem cas del soroll, de els mentiders, dels insults seguim caminant!

Deixem els discursos maximalistes per un dia, baixem els carrers amb la veïna convergent, amb el company de feina de l'antiga guàrdia progressista, amb aquells noubinguts que dia a dia intenten aprendre català i que fan castells per integrar-se a la cultura del país i no ens oblidem amb l'avia o fins i tot la Mare i el Pere que en perdut la por, que van deixar morir el dictador el llit pero que no volen deixar morir el somni de la llibertat!

Amics, companys, saludats, demà ens veiem els carrers! pel futur de tots i totes, demà comencem a marxar!

Visca la terra! Visca Catalunya lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada