dimecres, de gener 18, 2006

Batasuna aurrera!


Poder desprès d’aquest “post” ens tancaran el nostre bloc per mostra la meva solidaritat amb Batasuna.
Un altre cop el poder ens deixar molt clar que aquesta democràcia es un gran engany. Que la democràcia en comptes de ser una eina per la participació per igual de tots i totes a la política, es un eina pel que estan perpetuats el govern per manipular la participació de la ciutadania, per manipular la igualtat de tota la ciutadania i pobles a decidir el seu futur polític. Un mostra d’això que dic, es la llei de partits, no feta per millora la democràcia si no feta per silencia un part important de la població d’Euskadi i qui saps si d’algun altre punt més del territori d’aquest estat fictici anomenant espanya.
Ara desprès de dos anys de ilegalització de Batasuna els tribunals ampliant dos anys més la ilegalització per impedir que celebrin la seva assemblea nacional aquest proper cap de setmana.
El graciós del tot el tema, es que Batasuna ha organitzat més de 200 assemblea per el territori d’Euskadi sense impediments legals, una demostració que només quan convé, només quan donar vots, nomes quan les noticies son mediatiques, o si l’oposició es fot nerviosa, s’utilitza la justícia i les lleis contra l’idees polítiques que es mostren dissidents del sistema polític i territorial.
Queda demostrat un altre cop, qui es qui no te voluntat política de solucionar el conflicte, queda clar que l’estat espanyol i la seva maquinaria repressiva i feixista no pensen avançar en un veritable procés de Pau. Si s’aposta per la repressió es molt difícil que s’avanci i s’està legitimant l’altre part del conflicte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada