dimecres, de gener 11, 2006

Boadella, militars, COPE.... que volen aquesta gent??

Avui m’he quedat sorprès per unes declaracions del senyor Boadella (si es pot dir senyor) Aquest paio va i diu que aquest que han aprovat l’estatut no representant el poble de Catalunya, que la majoria de catalans pensen com ell i que aquells que no han anat a votar tots i totes estan contra l’estatut o pensen que es una ximpleria... si us plau no insulti d’intel•ligència de una gran part dels ciutadans de Catalunya.
2.841.366 ciutadans van donar el vot a favor d’algun dels 4 partits que han aprovat l’estatut, nomes 383.499 van votar a la força política que s’ha oposat a l’estatut. De la ciutadania amb dret a vot 5.307.837 van anar a votar 3.319.276 (62,51%) amb una abstenció de 1.988.561 (37.46%).
Senyor Boadella:
Vostè assegura que 1.988.561 estan amb vostè??? Que en un estat “democràtic” els seus politics triats per eleccions democràtiques, no son els legitims representants de la ciutadania?. Si no te cap opció política per votar no tregui legitimitat el sistema, te les eines per presentar-se i mullar-se. Clar sempre es més fàcil criticar i fer manifestos.... que d’un altre banda, es totalment legítim amb democràcia! Ens agradi o no el parlament es escollit per la majoria dels ciutadans. Per un altre banda, m’he esta dient que entre els 1.988.561 no hi ha anarquistes, gent que fa abstenció política amb compromís, independentistes, insubmisos del sistema democràtic? i esta clar que també hi ha gent d’extrema dreta. i segur que el percentatge més gran d’abstencionisme son ciutadans i ciutadanes que la política, governi qui governi, no els importa, però segur que entre aquest hi ha molts i moltes que quan escolten paraules com la seves, de la COPE, dels militars, de la caverna espanyola i catalana amb total menyspreu per el poble de catalunya, s’emprenya i diuen que ja ni ha prou!
Els dictadors, els neofeixistes, son aquells que sempre diuen que el poble no es prou intel•ligent, que no sap el que vol i que ell saben molt be el que desitja la gent....
Almenys jo soc conscient que els independentistes de l’esquerra revolucionaria som una minoria, que treballem des de la critica i la construcció per poder algun dia canviar tot això. Sense apoderar-nos d’aquelles que s’abstenen o no participen de la vida política i social del país, que estan en el seu dret. No parli per ells si us plau.

Es impressionat com “intel•lectuals, politics, militars, periodistes...” quan no poden imposar les seves tesis, sempre menyspreen el ciutadans i ciutadanes i el sistema democràtic quan els convé. si tot funciona be els penjan les medalles i son els grans defensor d'aquest teatre. Jo no crec amb aquesta democràcia, ni amb aixo que li diuen espanya, però no faig demagògia com si els independentistes fóssim els creadors del món i tinguesim la rao...

Adéu Espanya, adéu Boadella, Adéu feixisme!
Que ens dexin en PAU!

Totes les dades de les ultimes eleccions nacionals de Catalunya.

1 comentari:

  1. totalment d'acord!!

    amb Espanya no hi ha res a fer, cada cop està més clar! Ni plural, ni federal ni hòsties, l'Espanya rància, cañí i cutre de tota la vida surt a la palestra quan veu perillar la unidazz indivisible.

    i tot això per un Estatut que adopta els límits d'aquesta constitució que tant s'estimen...què dirien si sapiguéssin què en pensa alguna gent d'aquest Estatut i de quin ha de ser el futur dels Països Catalans...

    ens veiemm!

    ResponElimina