dissabte, de gener 14, 2006

Llibertat d'expresió??

Fins quan haurem de seguir aguantant aquesta gent? Però no s’ha adonen que si segueixen pixant tant fora de lloc no hi qui el final es cregui tot aquest teatre?
La historia d’ara es que aquesta frase d’un article a l’Avui a despertat més d’un:
"recuerden que la ordenanza de civismo de Barcelona prohíbe la práctica de la prostitución en según qué supuestos. Por tanto, mejor que vengan sin sus madres"
Aquesta frase es refereix els general amb intencions colpistes i escrit per un periodista que satiritza amb els seus articles situacions actuals de la política. Pêrò el cap de l’estat major del exercit espanyol demana accions contra el diari Avui! Per l'article del periodista Iu Forn publicat amb el títol: Manual del bon colpista i que la COPE va difondre per les seves ones. Això va comportar que caps de l’exèrcit demanessin el cap de l’estat major, demanes a Jose Bono (aquell tan amic dels catalans i catalanes) que demanes a la fiscalia general de l’estat que emprengués accions contra el diari avui per publicar l'article.

Desprès de llegir l’article, animo a tothom a fer-ho que per mi molt i molt bo, t’adones que encara hi ha gent que viu en la foscor, en aquell gris del Nodo, en aquell país on no hi havia llibertat d’expressió. Jo no el vaig viure però aquesta gent l’enyora i segur que voldrien tornar a reviure aquells moments. Clar, com no, la COPE ha atiat aquest foc, el curiós del tema es que ells per defensar-se per les critiques els seus atacs, insults.... s’emparen en la llibertat d’expressió.
El mon el reves, com sempre des de els més ranci espanyolisme i feixisme es contraataca per intentar deixar com els culpables de la pel•lícula els Catalans, m’entres ells intentaran amagar els seus colpistes...
Però de veritat algú se sent agust amb aquest companys de viatge?? Jo no soc d’aquest mon, aquest gran circ fan més riure els personatges de veritat que els humoristes, imitadors...

Però m’entres tot segueix igual... com pot ser?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada