dijous, de gener 26, 2006

Montserrat magic... (Sort de la muntanya...)

Escalar a Montserrat es impressionant. Montserrat es única pel tipus de formació rocosa (si és pot dir així) que la forma, això fa que l’escalda sigui també única, la fa màgica... Diumenge passat, tornàvem a escalar a Montserrat amb els nostres grans amics Anna i Benet. Així tots quatre ben anar a descobrí un nou indret a la vessant sud de la muntanya. Un indret que en el mon de l’escalda es diu “secretisimo” ja que la persona que ha fet les vies (72) no ho vol donar a conèixer, no ho vol fer públic, però les ressenyes d’aquest indret corren per xarxa. (les ressenyes es poden trobar dins del sector del vermell, son les parets amb el nom de: Desdentegada)
Molt de fred i molt bones vies, hem escalat poc, però l’esforç s’ha valgut un bon entrepà de truita francesa amb formatge al Bar Anna de Bruc.

La vall de la Cova de l’Arcada.


L’Anna i el Benet escalant vies de 5+


L’Eva intentant un 5+


jo, pujant de primer un 5+


L’Eva amb el seu sonriure.


Dissabte ensenyava una foto de la cara que forma una roca a Mala dona, a Montserrat cada agulla te un nom i aquesta es el Lloro en mig de la boira, una de les agulles mes impressionants i curioses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada