dimarts, de gener 10, 2006

Ja tinc l'alta!


Ep, avui visita al metge i tot molt bé, fins i tot ja tinc l’alta per anar a la feina... feia temps que no tenia aquestes ganes d’anar a la feina. Encara que fins el 21 de gener no podré començar a entrenar ni anar al monte a passar fred... haure de fer bondat! Aquest dies per això he estat a casa descansant i ja m’han anat be per recarregar piles i abaixar el ritme. Sort que l’Eva m’ha cuidat moltíssim!
Així que amb el país i el món potes enlaire, torno a la monotonia diària del la feina i la lluita, que això de fer l’ós davant del televisor ja em tenia molt i molt avorrit!

4 comentaris:

  1. Ei parella xfi he pogut obrir la vostra finestra. Es respira be a dintre i a fora. Esteve, jo de tu no em recuperava i em seguia inflant de bombons i deixant mimar per l'Eva...pinta be, no, finestrers varis?. Encara que la lluita segueix sent urgent i ens fas massa falta. Anims!!! miki

    ResponElimina
  2. Ep, gràcies Miki i Marius! pels ànims!
    Miki gràcies per la postal, es impressionant! algun dia poder anem per aquells terres a trepar, fins i tot la penya escalar sense corda el costat del mar o riu, per les agulles i si fallen cap a l’aigua! Impressionant!
    Espero que la vostra lluita segueixi be i que aviat pugem gaudir del fruit recollit per totes els pobles que peseu, almenys que serveixi per adonar-nos que no estem sols i soles, per veure les petites espurnes de revolució que s’aixequen arreu del mon....

    Apa miki, ànims i a seguir el camí!

    ResponElimina
  3. Que guapo estàs en aquesta foto!!!

    ResponElimina