dijous, de gener 19, 2006

Sempre ens quedarà París

Em queden per posar les fotos del dia 5 a París, que de fet va ser el darrer dia de l'any.
El dia 4 no vam fer res: l'Esteve tenia molta febre i per un dia vam fer bondat i ens vam quedar a casa amb l'Aleix veient pelis i llegint còmics. Aquí una mostra del dibuixant de còmics que li agrada tant a la Morgane: Marcel Gotlib. Em va agradar tant que la Morgane me'n va regalar un llibre!! I una foto dels nostres amiguets a casa seva: Al, Morgane, somrieu! Click!
Aquesta la poso perquè si no no surto en cap: l'Eva al Sagrat Cor

Una gàrgola del Sagrat Cor...
Això és una vista des del capdamunt de l'arc de triomf...I després la clàssica foto dels Champs Élysees, des de l'Arc mirant cap a la Plaça de la Concòrdia, que al revés ja surt a totes les connexions del TN.
L'avinguda estava plena de policia, suposo que per ser el darrer dia de l'any... i a vessar de gent i cotxes! Cap a les cinc de la tarda ens vam cansar de voltar (haviem atravessat mig Paris caminant!) i vam tornar cap a casa l'Aleix i la Morgane a fer la maleta i recollir-ho tot. El nostre avió va sortir a les 11 de la nuit, i vam menjar el raïm sobrevolant Ginebra (una mica de volta?), però aquesta història ja la vaig explicar...
Així acabo aquesta sèrie de posts sobre la bonica ciutat de l'amour, ara per ara per nosaltres és més aviat la ciutat de la febre.

3 comentaris:

  1. ep, pero tornarem!!! al menys per la final de la copa d'europa!! jejeje.

    ResponElimina
  2. Joder!!! Tan mala cara feia jo?? esteu segurs que era l'esteve qui estava malalt?? bfff...
    :D:D:D

    Un petonet Eva!!!
    Esteve... et llegeixo pero no m'atreveixo a penjar comentaris... :D

    ResponElimina
  3. Tranquil així, Això es un espai lliure i tropical. Així que tot el que comentis sempre son benvingut. El debat es molt enriquidor i necessari per poder tenir un visió amplia i no reduïda. T’animo a escriure allò que et passi pel cap!
    Espero que tot molt be per Paris! ens veiem aviat!

    ResponElimina